Troldkær

§107 Botilbud
Koldingvej 31

Jels Voldsted

Fabrikken

3 årig ungdomsuddannelse
STU / USB

Værkstedstilbud

Seneste nyt fra værkstederne

Artikler mv. om Troldkær

Fotoarkiv

Web-TV

Elever

Personale

Praktikanter

Links

Kontrolrapport

Fondsledelse


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Troldkær uge 12
I uge 12 skifter solen fra at skinne mest på den sydlige til at skinne mest på den nordlige halvkugle. Velkommen til forårsjævndøgnet tirsdag d. 20.03. Nu begynder vi for alvor, at kunne se frem til varmere vejr og mere sol! Ugen på Troldkær er en uge med besøg, udflugter, værksteds mad og go'daw påske! Vi glæder os over den interesse vi oplever, i forhold til vores tilbud. Tak for det!

Mandag siger vi velkommen til Alex, der begynder på Skov og Byg. Vi siger også velkommen til Emil, der begynder i Køkkenet. Vi sender Køkkenet og Jels Voldsted på en heldagstur til Food Expo i Herning. Food Expo er en mad messe for fagfolk. Metalværkstedet tænder til middag for grillen, og vi spiser grillpølser med tilbehør på værkstedet. Der er tilbud om NADA kl. 12:30 i 31.

Tirsdag kommer VISO på besøg - velkommen til Jer. Kolding Kommune kommer også forbi til kaffe og et lille møde. Vi sender Steen af sted på lederforum i Mou - god tur og husk lige at tænde baglygterne i fald af tåge! Lotte har boglig undervisning i 31 over middag. Tirsdag aften skal vi alle en tur i biffen og se "Så længe jeg lever". Aftensmaden spises derfor allerede kl. 16:30, og der er afgang kl. 17:15.

Onsdag efter husmøderne er der til Himmel og Hav gang i værkstederne. Over middag tilbyder Lotte kreativt værksted i 31, og Kim står klar til at battle i "Call of Duty"!

Torsdag får vi besøg af Emil fra Varde Kommune og Anders fra Esbjerg Kommune. De kommer forbi for at se vores tilbud! Velkommen. Der er tilbud om NADA i 31 kl. 12:30. Værkstedslederne holder værkstedsleder møde på skolen kl. 13:00. Kl. 17:00 er der generalforsamling - og bestyrelsen holder bestyrelsesmøde 17:30. Endelig har vi Dupont og Dupont alias Carsten og Carsten - der står kl. 18:30 på Metal til et par timers socialt samvær med mulighed for at skabe, bygge og snakke!

Fredag er der personalemøde på Byens Bedste Fabrik. Krop og Luft indeholder en sød overraskelse - hvor der måske skal følges spor? Vi holder afslutning for Priscilla til middag, og sender hende godt af sted til Odder, hvor nye muligheder venter.

Søndag er der kaffe/kage bord på Jels Voldsted fra 12:00-16:00. Der er allerede på forhånd tilmeldt 94 gæster - hvilket vi er super glade for. Kom forbi eller kontakt Jels Voldsted på 7558 5511, hvis du også vil reservere et bord. Velkommen til!

Med liv og virkelyst i alle afkroge på vores skole, og med et spirende forår/sommer der bringer fornyet liv og energi, ønsker vi med følgende citat at omfavne hver og en, der kommer forbi med disse ord: "Alle bringer glæde i dette hjem - nogle når de kommer, andre når de går."

Vi ønsker alle en god arbejdsuge.


Informationsfolder
Ny informationsfolder om Troldkærskolen kan hentes her: Læs mere

Tilmeld nyhedsmail
Så får du den automatisk, hver gang der er nye oplysninger

Koldingvej 13   -   Troldkær   -   6630 Rødding      Tlf.: 74551166      E-mail: skolen@troldkaer.dk