Troldkær

§107 Botilbud
Koldingvej 31

Jels Voldsted

Fabrikken

3 årig ungdomsuddannelse
STU / USB

Værkstedstilbud

Seneste nyt fra værkstederne

Artikler mv. om Troldkær

Fotoarkiv

Web-TV

Elever

Personale

Praktikanter

Links

Kontrolrapport

Fondsledelse


Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Fotoarkiv

Vælg et fotoalbum hvorfra du vil se billeder.

Vinsmagning på Jels Voldsted d. 1. februar 2014
Elevtur Esbjerg 31.10.2013
Besøg hos Egetæpper i Gram
Himmel og hav
Besøg på fårefarm
Værkstedet Skov & Byg
Skov & Byg´s nye fejemaskine
Hverdagsglimt fra Kost & Køkken
Hverdagsglimt fra Café & Kunder
Hverdagsglimt fra Skov & Byg
Hverdagsglimt fra Træ & Fabrikation
Hverdagsglimt fra Jern & Metal
Byggeri
Venø - september 2009
Fugearbejde på skolen
Tirsdag aften d. 18. august 2009
"Gammel elevfest" på Jels Voldsted
Besøg på Lindøværftet marts 2009
Fastelavnsfest på Jels Voldsted
Skitur Norge marts 2009
Fabrikkens Mercedes
Skitur til Østrig 2009
Tirsdag-aften i Vikingelandsbyen i Jels d. 3. febr. 09
Himmel & Hav på Trælasten
Undervisningstur til Draved skov
"Gamle" elever på besøg.
Skov & Byg Multishelter
Skov & Byg - Søsætning af bådebro til Jels Voldsted
Skitur til Østrig
Skov & Byg
Jels Voldsted
Fabrikken
Troldkærskolen
Diverse billederTroldkær uge 13
I uge 13 - har vi omlagt skemaet de tre første dage, hvor elverne har ITL dage. ITL dage (Individuel Tilrettelagt Læring) er dage, hvor den enkelte elev har mulighed for at øve sig i at blive mere fortrolig på områder, hvor han/hun i en periode har haft en positiv udvikling. Det kan være at rette henvendelse til sin tandlæge/andre - have opmærksomheden på sit hjem, økonomi og andre ting. Måske at finde ud at, hvad der kan fyldes ind af gode ting, når værkstedet er lukket! ITL dage er med til at skabe initiativ, bevægelse og komme på vej for den enkelte. Eleven laver aftaler for hvad der skal "arbejdes" med sammen med sin værkstedsleder/kurator.

Fra onsdag eftermiddag holder vi påskeferie frem til tirsdag d. 3.april, hvor vi møder kl. 09:00.

Vi vil gerne skubbe vores unge i en retning, hvor de bla. via erkendelser og oplyste om samfundet - på sigt bliver klar til at være aktive samfundsborgere. Med følgende citat, ønsker vi alle en nogle givtige ITL dage og en rigtig god påske: "Jeg er bedøvende ligeglad med diffentialregning og carbons molekylærformel. Lær mig i stedet hvordan man elsker sig selv, betaler skat og koger pasta!"

Troldkær uge 12
I uge 12 skifter solen fra at skinne mest på den sydlige til at skinne mest på den nordlige halvkugle. Velkommen til forårsjævndøgnet tirsdag d. 20.03. Nu begynder vi for alvor, at kunne se frem til varmere vejr og mere sol! Ugen på Troldkær er en uge med besøg, udflugter, værksteds mad og go'daw påske! Vi glæder os over den interesse vi oplever, i forhold til vores tilbud. Tak for det!

Mandag siger vi velkommen til Alex, der begynder på Skov og Byg. Vi siger også velkommen til Emil, der begynder i Køkkenet. Vi sender Køkkenet og Jels Voldsted på en heldagstur til Food Expo i Herning. Food Expo er en mad messe for fagfolk. Metalværkstedet tænder til middag for grillen, og vi spiser grillpølser med tilbehør på værkstedet. Der er tilbud om NADA kl. 12:30 i 31.

Tirsdag kommer VISO på besøg - velkommen til Jer. Kolding Kommune kommer også forbi til kaffe og et lille møde. Vi sender Steen af sted på lederforum i Mou - god tur og husk lige at tænde baglygterne i fald af tåge! Lotte har boglig undervisning i 31 over middag. Tirsdag aften skal vi alle en tur i biffen og se "Så længe jeg lever". Aftensmaden spises derfor allerede kl. 16:30, og der er afgang kl. 17:15.

Onsdag efter husmøderne er der til Himmel og Hav gang i værkstederne. Over middag tilbyder Lotte kreativt værksted i 31, og Kim står klar til at battle i "Call of Duty"!

Torsdag får vi besøg af Emil fra Varde Kommune og Anders fra Esbjerg Kommune. De kommer forbi for at se vores tilbud! Velkommen. Der er tilbud om NADA i 31 kl. 12:30. Værkstedslederne holder værkstedsleder møde på skolen kl. 13:00. Kl. 17:00 er der generalforsamling - og bestyrelsen holder bestyrelsesmøde 17:30. Endelig har vi Dupont og Dupont alias Carsten og Carsten - der står kl. 18:30 på Metal til et par timers socialt samvær med mulighed for at skabe, bygge og snakke!

Fredag er der personalemøde på Byens Bedste Fabrik. Krop og Luft indeholder en sød overraskelse - hvor der måske skal følges spor? Vi holder afslutning for Priscilla til middag, og sender hende godt af sted til Odder, hvor nye muligheder venter.

Søndag er der kaffe/kage bord på Jels Voldsted fra 12:00-16:00. Der er allerede på forhånd tilmeldt 94 gæster - hvilket vi er super glade for. Kom forbi eller kontakt Jels Voldsted på 7558 5511, hvis du også vil reservere et bord. Velkommen til!

Med liv og virkelyst i alle afkroge på vores skole, og med et spirende forår/sommer der bringer fornyet liv og energi, ønsker vi med følgende citat at omfavne hver og en, der kommer forbi med disse ord: "Alle bringer glæde i dette hjem - nogle når de kommer, andre når de går."

Vi ønsker alle en god arbejdsuge.


Informationsfolder
Ny informationsfolder om Troldkærskolen kan hentes her: Læs mere

Tilmeld nyhedsmail
Så får du den automatisk, hver gang der er nye oplysninger

Koldingvej 13   -   Troldkær   -   6630 Rødding      Tlf.: 74551166      E-mail: skolen@troldkaer.dk